Samlinger

 Dyranut

dyranutVi har siden 1997 invitert til en årlig treningssamling på Dyranut. Vi trener på spor, rundering og overvær. De første årene ble samlingen avholdt i september. Den er nå flyttet til august. Vi bor på Dyranut Fjellstue og trener i områdene rundt fjellstua, Riksvei 7 og veien inn mot Trondsbu og Tinnhylen.

 

Tjørn

tjørnVi arrangerer vanligvis en treningssamling hver vår og høst. Vi organiserer oss i treningslag etter disiplin og trener på de disiplinene som de deltagende ekvipasjene prioriterer. I tillegg arrangerer vi ofte en øvelse for de godkjente og en øvelse for ekvipasjer som er under opplæring. Vi har tradisjonelt arrangert treningssamlingene på Tjørn, men pga. problemer med overnattingssted har vi siden 2014 lagt treningssamlingen til Bakkeåno Camping i Sokndal.

 

 Røldal

røldalVi arrangerte i 2014 for første gang på lang tid to lavinesamlinger i Røldal med instruktør. Vi arrangerte C-kurs og trente på momenter fram mot B- og A-godkjenning. Vi har som ambisjon å gjøre dette til en tradisjon. Samlingene kommer trolig til å bli arrangert i Røldal eller Sirdal.

Legg igjen en kommentar