Introduksjonskurs

Hva må til for at jeg kan starte treningen?

For å trene i NRH Sør-Rogaland må du ha gjennomført et introduksjonskurs. På kurset gjennomgås viktige prinsipper for NRH, hva det vil si å være medlem i en redningsorganisasjon og trene fram en redningshund, info om treninger, en praktisk test for å se om hunden egner seg som redningshund og hva en bør prioritere på treningene framover. Kurset avholdes to ganger i året, en gang i mars og en gang i september. Det koster kr. 300,- Etter gjennomført introduksjonskurs kan du begynne å trene sammen med oss. Medlemskap i NRH må betales etter en 3-4 ukers evalueringsperiode etter kurset.

Hvilke egenskaper bør jeg og hunden min ha?

Hunden bør være glad i folk, sosial med andre hunder, miljøsterk, ha lekelyst og evne til å jobbe selvstendig. Den skal være vaksinert, frisk og i god kondisjon. Du må være glad i å tilbringe masse tid ute og være villig til å legge ned mange treningstimer i din egen og andres hunder. Å være i god form er en fordel.

Hvordan melder jeg meg på?

Du kan melde deg på ved å sende en email til lederen av distriktsorganisasjonen vår med ditt navn, kontaktinformasjon (email og telefonnummer), hundens navn, rase og alder. Du kan ta kurset selv om du ikke har hund.

Legg igjen en kommentar