Introduksjonskurs

Hva må til for at jeg kan starte treningen?

For å trene i NRH Sør-Rogaland må du ha gjennomført et introduksjonskurs. På kurset gjennomgås viktige prinsipper for NRH, hva det vil si å være medlem i en redningsorganisasjon og trene fram en redningshund, info om treninger, en praktisk test for å se om hunden egner seg som redningshund og hva en bør prioritere på treningene framover. Kurset avholdes to ganger i året, en gang i mars og en gang i september. Det koster kr. 300,- Etter gjennomført introduksjonskurs kan du begynne å trene sammen med oss. Medlemskap i NRH må betales etter en 3-4 ukers evalueringsperiode etter kurset.

Hvilke egenskaper bør jeg og hunden min ha?

Hunden bør være glad i folk, sosial med andre hunder, miljøsterk, ha lekelyst og evne til å jobbe selvstendig. Den skal være vaksinert, frisk og i god kondisjon. Du må være glad i å tilbringe masse tid ute og være villig til å legge ned mange treningstimer i din egen og andres hunder. Å være i god form er en fordel.

Hvordan melder jeg meg på?

Du kan melde deg på ved å sende en e-post til lederen av distriktsorganisasjonen vår, med ditt navn, kontaktinformasjon (e-post og telefonnummer), hundens navn, rase og alder. Du kan ta kurset selv om du ikke har hund.

Legg igjen en kommentar